İşçilerin Sendika Feryadı Devam Ediyor
Sendikasız İşçi Olabilir Fakat İşçisiz Sendika Asla Olamaz !!!
Günümüzde artık sendikalar kendi koltuklarını düşünmekten işçileri unuttular. Sosyal medya platformlarında işçilerin feryadı devam ediyor. İşçiler son günlerde beklentileri olan toplu iş sözleşmesinden ziyade sendikaların ne yaptıklarını sendikaların işçilerin yanında olup olmadıklarını merak ediyorlar.
İşçiler Sendikalardan İstifa Ediyor !!!

Bazı sendika ve Konfederasyonlar, Toplu İş Sözleşmelerinin başlayacağı zamanlarda Web sitelerinde yayımladığı basın açıklamalarıyla üyelerinden tepki aldı, İnternet Sitesinde yayımladıkları basın açıklamaları işçileri adeta boğdu.Bu durumdan sıkılan işçileri sendikalardan istifa ederek sosyal medya üzerinden tepkilerini göstermek için paylaşımlarda bulunuyor.
İşçiler En Çok Hangi Sendikalardan İstifa Ediyor ?
Disk Amblemi Hak-iş Amblemi Türk İş Amblemi
İşçilerin Sosyal medya üzerindeki tepkilerinin çoğu HAK-İŞ Konfederasyonuna, Sosyal Medya Platformlarına bakıldığında işçilerin birçoğu HAK-İş Konfederasyonuna bağlı sendikalardan istifa ederek tepkilerini gösteriyorlar.
İşçilerin Talepleri Neler ?
696 Sayılı KHK ile 4/D işçi kadrolarına geçen işçiler, yaptıkları işin asıl iş olduğunu belirterek , Asıl iş kollarına geçmek istiyor. Fakat sendikalar üye kaybı olacağı için bu duruma sıcak bakmıyorlar.
İstifa edin artık sizleri görmek istemiyoruz